
گسترهای از همکاریها از جمله تبادل دورههای آموزشی کوتاهمدت و دورههای گوناگون روش تدریس و حضور در کمیته مشترک اعتبارسنجی و اعتباربخشی دانشگاهها با همکاری کامستک، در نشست سازمان بینالمللی سینوو و دانشگاه باز علامه اقبال پاکستان مورد پذیرش قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان بینالمللی سینوو، دکتر احمد پورقاسم، مدیر آموزش سازمان بینالمللی سینوو در گفتوگو با معاون دانشگاه باز علامه اقبال پاکستان، با اشاره به برنامه آموزشی سینوو برای سال 2024 گفت: پنج محور اصلی این برنامه شامل سازوکار اعتبارسنجی و اعتباربخشی بینالمللی، تقویت مراکز آموزشی کوتاهمدت، تدریس دورههای تربیت مدرس برای بهبود کیفیت آموزش در زمینههای گوناگون، ایجاد محتوای تعاملی آموزشی و تاسیس متاورسیتی، ظرفیت بسیار خوبی را برای گسترش همکاریهای آموزشی فراهم کرده است.
وی افزود: در سازمان بینالمللی سینوو افزونبر طراحی و برگزاری دورههای گوناگون آموزش با همکاری دانشگاههای عضو، زیرساختهایی جدیدی در زمینهی سامانهها و فنآوریهای آموزشی ایجاد گردیده است و همزمان این آمادگی وجود دارد که در چارچوب رسالتها و اهداف سینوو توانمندیهای دانشگاههای عضو به سایر کشورهای جهان اسلام ارائه گردد.
دکتر الهام گرامی، رئیس مرکز آموزش زبانهای خارجی سازمان بینالمللی سینوو نیز در این رویداد با معرفی توانمندیهای این مرکز بینالمللی در برگزاری دورههای گوناگون آموزش زبانهای خارجی، در رابطه با کیفیت و شیوه آموزشی نوین این دورهها و تاسیس دپارتمانهای ویژه زبانهای گوناگون توضیحاتی را ارائه کرد.
دکتر زاهد مجید، معاون دانشگاه باز علامه اقبال پاکستان نیز در این رویداد با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه در زمینه آموزش مبتنی بر فنآوری اطلاعات گفت: دانشگاه باز علامه اقبال پاکستان دانشگاهی پیشگام است که امکان دسترسی همگانی به آموزش از راه دور و آموزشهای فنی و کاربردی را فراهم کرده است و همواره میکوشد تا از فنآوری اطلاعات برای گسترش آموزش بهرهگیری کند.
وی همچنین تاکید کرد: دانشگاه باز علامه اقبال پاکستان برای همکاری با سازمان بینالمللی سینوو در زمینه ارائه دورههای گوناگون روش تدریس دروس، حضور در کمیته مشترک اعتبارسنجی و اعتباربخشی دانشگاهها با همکاری کامستک و تبادل دورههای کوتاه مدت آمادگی دارد.
یادآور میشود کشور جمهوری اسلامی پاکستان که پنجمین کشور پرجمعیت دنیا و دومین کشور پرجمعیت جهان اسلام به شمار میآید در منطقهای تاریخی و کهن و در همسایگی با کشورهای ایران، افغانستان، چین و هند قرار دارد.
cinvu.net