
نخستین نشست هماهنگی نهاد ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی کیفیت خدمات آموزشی سیکوالز ویژه زبان فارسی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بینالمللی سینوو، دکتر احمد پورقاسم مدیر آموزش سازمان بینالمللی سینوو در ابتدای این رویداد، با بیان اینکه برتری این سازوکار در برخورداری از پشتوانه سازمان همکاری اسلامی است، گفت: چهار گروه بنیادی از کشورهای اسلامی سازمانیافته از اعضای هیات علمی، دانشآموختگان دکتری، سازمانهای تاثیرگذار و ستاد سینوو، در شورای راهبردی سیکوالز همکاری خواهند کرد.
وی در ادامه افزود: کارویژه سیکوالز در زیربخش زبان فارسی دربرگیرنده استانداردسازی آموزش، رویکرد آموزشی، محتوا، روش یاددهی، یادگیری و آزمون، کیفیتسنجی خدمات آموزشی، ارزیابی سازوکار مدیریتی در بخش کسب و کار، بازاریابی و گسترش زبان فارسی و پرورش کارشناس کارآزموده زبان فارسی است.
در ادامه این نشست، دکتر الهام گرامی رئیس مرکز آموزش زبان سازمان بینالمللی سینوو افزونبر بازشکافی ساختار سازوکار سیکوالز، ابراز داشت: برآیند سیکوالز، گسترش بهرهگیری دانشجویان بینالمللی از دانشگاهها و آموزشگاههایی خواهد بود که آموزشها را بر پایه استانداردهای بینالمللی ارائه میکنند.
در بخش پایانی این نشست، دکتر کریم نجفیبرزگر دبیرکل سازمان بینالمللی سینوو در سخنانی کوتاه، با بیان اینکه اعتبارسنجی و اعتباربخشی بینالمللی از جمله بنیادیترین کارهای بخش آموزش است، ابراز داشت: بر پایه اساسنامه و آییننامههای شبکه دانشگاههای کشورهای اسلامی، گسترش آموزش و توانمندسازی دانشبنیان، کارویژه سینوو بهشمار میآید که اجرای شایسته آن با استانداردسازی همه سویههای آموزش انجامپذیر خواهد بود.
در پایان این رویداد همچنین شرکتکنندگان در نخستین نشست هماهنگی نهاد ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی کیفیت خدمات آموزشی سیکوالز به بیان دیدگاههای خویش پیرامون این سازوکار پرداختند.
cinvu.net