
سومین نشست کمیتههای آموزش و پژوهش سینوو، با آرمان شتاببخشی به همکاریها، ریزگان و روش کنشگری دانشگاهها و موسسههای آموزشعالی و آموزشی کشورهای اسلامی در برنامههای آموزشی و پژوهشی سینوو را بررسی کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بینالمللی سینوو، گفتوگو، بیان دیدگاهها، سیاستگذاری و ابراز آمادگی پیرامون راهاندازی دپارتمانهای آموزشی، ایجاد دسترسی به توانمندیهای آموزشی و پژوهشی یکدیگر و همکاری در نهاد ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی کیفیت خدمات آموزشی سینوو با نام سیکوالز و سوپراپلیکیشن آموزشی سینووپلاس از برآیندهای سومین نشست کمیتههای آموزش و پژوهش سینوو بود.
دکتر احمد پورقاسم مدیر آموزش سینوو و دبیر کمیته آموزش و کمیته پژوهش این شبکه دانشگاهی با بیان اینکه نهاد ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی کیفیت خدمات آموزشی سینوو با نام سیکوالز آغاز بهکار کرده است، گفت: نخستین گام از اجرای نهاد ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی کیفیت خدمات آموزشی سیکوالز در بخش آموزش زبان دوم بوده که پس از آزمودگی ساختاری، به سایر دانشها گسترش خواهد یافت.
دبیر کمیته آموزش و کمیته پژوهش سینوو در ادامه با بیان اینکه زیرساخت برای دریافت دورههای آموزشی و نیازهای آموزشی دانشگاهها یا موسسههای آموزشعالی فراهم شده است، افزود: اکنون زمان دسترسی به توانمندیهای آموزشی و پژوهشی یکدیگر است؛ سینوو برای راهاندازی دپارتمانها و برنامههای آموزشی آمادگی دارد، همچنین اگر دانشگاهی دارای یک برنامه آموزشی سودمند برای دانشگاههای سایر کشورها است، میتواند در همکاری با سینوو به این فرآیند شتاب بخشد.
دکتر الهام گرامی مدیر پژوهش سینوو و رئیس مرکز آموزش زبان این شبکه دانشگاهی در بازشکافی و روشنگری سازوکار اعتبارسنجی و اعتبار بخشی آموزشی سیکوالز گفت: سینوو در سازوکار سیکوالز در همکاری با سه ضلع کامستک، وزارت آموزشعالی کشورها و دانشگاهها استانداردهایی را برای تمامی کنشگریهای آموزشی و پژوهشی ایجاد خواهد کرد، از اینرو پذیرای همکاری دانشگاهها و نخبگان دانشگاهی در کارگروههای اجرای سیکوالز هستیم.
نهاد ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی کیفیت خدمات آموزشی سینوو با نام سیکوالز، یکی از برنامههای نوین آموزشی سازمان همکاری اسلامی است که برآیند آن استانداردسازی آموزش و سنجش دانشهای گوناگون در گستره دانشگاهها و آموزشگاههای 57 کشور اسلامی خواهد بود. سینوو همچنین باهدف گسترش همگرایی و ارائه برنامههای آموزش و پژوهشی بر پایه استانداردهای بینالمللی، راهاندازی دپارتمان آموزشی گوناگون در کشورهای اسلامی را در دستور کار دارد.
گفتنی است موسسه بین المللی دانش گستر به عنوان بازوی اجرایی شبکه دانشگاه های جهان اسلام در حوزه مدیریت آموزش زبان فعالیت می نماید.