
دومین نشست هماهنگی نهاد ارزیابی و اعتباربخشی بینالمللی کیفیت خدمات آموزشی سیکوالز ویژه زبان فارسی با همراهی گروه بنیادی دانشآموختگان دکتری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بینالمللی سینوو، دکتر احمد پورقاسم مدیر آموزش سازمان بینالمللی سینوو در این نشست با بیان اینکه نگارش ساختار و سنجههای سازوکارهای سیکوالز و سیتکوالز به سرانجام رسیده است، ابراز داشت: اجرای این سازوکارهای بینالمللی پس از هماندیشی پایانی در جریان نشست آینده کمیتههای آموزش و پژوهش سینوو آغاز خواهد شد که نخستین گام آن در بخش فرهنگ و زبان فارسی است و پس از آزمودگی ساختاری، به سایر دانشها گسترش خواهد یافت.
وی همچنین راهاندازی دپارتمان آموزش فرهنگ و زبان فارسی سینوو در کشور هند را از نخستین برنامهها و برآیندهای همراستا با سازوکارهای یاد شده برشمرد و افزود: توانمندسازی کشورها با بهرهگیری از برنامههای آموزش و پژوهشی ارائه شده بر پایه استانداردهای بینالمللی، رویکرد اجرای سیکوالز و سیتکوالز بهشمار میآید که بر پایه اسناد بالادستی سینوو همانند اساسنامه در همکاری با چهار گروه بنیادی از کشورهای اسلامی سازمانیافته از اعضای هیات علمی، دانشآموختگان دکتری، سازمانهای تاثیرگذار و ستاد سینوو، گام به گام به پیش خواهد رفت.
بر پایه این گزارش، بررسی پروپوزالها، روشنگری درباره ساختار، رویکرد و کارکرد سازوکار بینالمللی ارزیابی و اعتبارسنجی کیفیت استادان در خدمات آموزشی با نام سیتکوالز و برنامهریزی برای اجرای آن در دپارتمان فرهنگ و زبان فارسی از دیگر گزارههای این نشست اینترنتی بود.
در پایان دومین نشست هماهنگی سازوکار سیکوالز ویژه زبان فارسی، گروه بنیادی دانشآموختگان دکتری به بیان دیدگاههای خویش پیرامون این سازوکار و پیوند آن با سازوکار سیتکوالز پرداختند.